Gana Vizesi


Gana Vizesi ve Gana Vize çıkarmada yardımcı olan firmamız, siz değerli müşterilerin görüşlerini önemser. Sizde Firmamızdan aldığınız Vize hizmetini Eposta, Sosyal medya aracılığı ile değerlendirme yapabilirsiniz. Gana vizesi için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Aranan Kelimeler : Gana vize ,Gana vize başvurusu, Gana vize, Gana vize alma, Gana vizesi nereden alınır, Gana vize işlemleri, Gana büyükelçiliği, Gana fahri konsolosluğu, Gana seyahati, Gana ticaret


Gana: Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. 

 Vize almak için vize başvurusundan itibaren altı ay geçerli pasaport, İngilizce büyük harflerle doldurulmuş bir başvuru formu, dört vesikalık fotoğraf, sarı humma aşısı yaptırılmış olduğuna dair uluslararası aşı kâğıdı ve dönüş bileti ibraz edilmesi gerekmektedir.

 Gana vizesi alabilmek için detaylı bilgiyi 0212 293 93 35 numaralı telefondan ofisimizden alabilirsiniz.

Gana’ya seyahat edecek yolcularımız için Seyahat Sağlık Sigortası opsiyoneldir. TELEFON NUMARALARIMIZ numaralı telefondan seyahat sigortaları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Ticari Vize


  • En az 6 (altı) ay geçerliliği olan T.C. pasaportu
  • Başka bir ülkenin pasaportu ile başvuruluyor ise geçerlilik süresi olan İkamet Tezkeresinin aslı ve fotokopisi
  • 4 adet vize formu (formlar eksiksiz olarak doldurulduktan sonra fotokopi ile çoğaltılabilir ancak imzalar her form için ıslak imza olmak kaydıyla ayrıca atılacaktır)
  • En fazla son 1 yıl içinde çektirilmiş 4 adet fotoğraf, başvuru formlarına tek tek yapıştırılmış şekilde (fotokopi ya da bilgisayar çıktısı kabul edilmez)
  • Fahri Konsolosluğa hitaben firmanın antetli kağıt üzerine yazılmış ziyaret sebebini belirten dilekçe
  • Gana’ya gidiş-geliş durumunu gösterir rezervasyon çıktısı
  • Şirketin Ticari Evrakları (yeni tarihli Faaliyet Belgesi, Oda Sicil Kayıt Sureti, Vergi Levhası Fotokopisi, İmza Sirküleri vs.)
  • Başvuruda bulunanın Gana’da çalışmakta olduğu firmadan firmanın antetli kağıdına basılmış davet yazısı.
  • Gana’ya seyahat için Seyahat Sağlık sigortası opsiyonel olup, Yapılması tavsiye olunur.

Turistik Vize


  • En az 6 (altı) ay geçerliliği olan T.C. pasaportu
  • Başka bir ülkenin pasaportu ile başvuruluyor ise geçerlilik süresi olan İkamet Tezkeresinin aslı ve fotokopisi
  • 4 adet vize formu (formlar eksiksiz olarak doldurulduktan sonra fotokopi ile çoğaltılabilir ancak imzalar her form için ıslak imza olmak kaydıyla ayrıca atılacaktır)
  • En fazla son 1 yıl içinde çektirilmiş 4 adet fotoğraf, başvuru formlarına tek tek yapıştırılmış şekilde (fotokopi ya da bilgisayar çıktısı kabul edilmez)
  • Fahri Konsolosluğa hitaben ziyaret sebebini belirten dilekçe
  • Gana’ya gidiş-geliş durumunu gösterir rezervasyon çıktısı
  • Otel rezervasyonunu gösterir belge veya başvuru sahibi misafir edilecek ise davet eden makam/kişilerin açık adres ve telefon numaralarının da bulunduğu davet yazısı
  • Başvuruda bulunanın Türkiye’deki konumunu gösterir belgeler (çalışıyor ise çalıştığı kurumdan yazı, sigortalı işe giriş bildirgesi ve maaş bordrosu, serbest çalışıyor ise iş yerine ait ticari evraklar, öğrenci ise güncel tarihli öğrenci belgesi, emekli ise emekliliğini gösterir kimlik belgesi)
  • Öğrenci ve emekli olan başvuru sahiplerinin turistik amaçlı ziyaretlerini maddi olarak nasıl karşılayacaklarını gösterir belgeler (hesap defteri, tapu vs. gibi)
  • Gana’ya seyahat için Seyahat Sağlık sigortası opsiyonel olup, Yapılması tavsiye olunur.

Gana Haritası

Gana Vizesi

Gana Manzara Resimleri


bo diyet çorba kullananlar bo diyet çorba kullananlarbo diyet çorba bo diyet çorbadiyet çorba diyet çorbabo diyet çorba yorumları bo diyet çorba yorumlarıkullanan kullanıcılar kullanan kullanıcılarkullanıcı yorumları kullanıcı yorumlarıbitkisel shop bitkisel shopkimler kullandı kimler kullandıbo diyet çorba kullanıcı yorumları bo diyet çorba kullanıcı yorumları